För B2B-förfrågningar, ring oss på 36981778 eller skicka e-post till info@worldmedico.dk

En familjär bakgrund

World Medico grundar sig på en stabil familjär grund med många års erfarenhet inom hälso- och sjukvårdssektorn samt försäljning. Grundstenarna lades år 2012, och sedan dess har vi levererat produkter till en bred målgrupp i Europa.

När pandemin slog till år 2019 blev vårt engagemang ännu starkare. Då blev betydelsen av att leverera kvalitetsskyddsutrustning för att minska smittspridningen en stor prioritet för många. Det ledde till att vi introducerade produkter som nitrilhandskar på den skandinaviska marknaden.

Bakom World Medico finns en skicklig mor och son-duo, vars gemensamma erfarenhet utgör grunden för vår service. Tillsammans har vi över 35 års erfarenhet inom hälso- och sjukvårdssektorn och 25 års erfarenhet inom försäljning, övervakning och kvalitetssäkring inom branschen. Våra olika expertområden kompletterar varandra perfekt, vilket gör det möjligt för oss att erbjuda skräddarsydda lösningar som tar hänsyn till individuella behov.

Tillsammans för Kvalitet och Service

World Medicos engagemang inom branschen är mer än bara en affär – det är en hängivenhet att leverera enastående kvalitet och skapa de bästa lösningarna för våra kunder. Vår kunskap om våra kunders unika behov gör det möjligt för oss att ge råd och leverera exakt de lösningar som uppfyller kraven inom hälso- och sjukvårdssektorn, industrin och inte minst våra kunders.

I samarbete med vår professionella lager- och logistikchef säkerställer vi snabb leverans av produkter från centrallagret i Storköpenhamn (samt en filial i Jylland). Vi kompromissar aldrig med kvaliteten och uppfyller de nödvändiga kraven inom frakt, inklusive säkerställande av primär, sekundär och tertiär förpackning för hälso- och sjukvårdssektorn.